Casa De Vacanta Pag 105 3* Insula Pag | Cazare la Casa De Vacanta Pag 105 3* Insula Pag

Casa De Vacanta Pag 105 3*, Insula Pag

Casa De Vacanta Pag 105 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa De Vacanta Pag 105 3*
Zona: DALMATIA - INSULA PAG
Tip de masa: Chicineta utilata

Cazare
- Casa de vacanta la mare pentru 15 persoane.

Descriere
- Casa ROKO este situata in satul Zubovici-Drazica, cu vedere la mare. Plaja se afla la cca. 50 m. Plaja cu nisip la cca. 400 m. Centrul orasului, magazine si restaurant la cca. 500 m. Casa se afla pe un teren ingradit de 700 mp. Proprietarul locuieste langa casa, intrare separata. Dus exterior, gratar, parcare. TV-satelit, DVD-player. Nu are incalzire. Terasa (cca. 40 mp) mobilata, cu vedere la mare.

Facilitati
- 6 camere, etj.1, cca. 150 mp. Intrarea se face pe scara exterioara. Hol. Bucatarie utilata (aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, fierbator de apa, toaster, 2 filtre de cafea). Loc de servit masa. Dormitor cu pat matrimonial si 2 paturi simple. Dormitor cu pat matrimonial si pat simplu. Dormitor cu pat dublu si pat simplu. Dormitor cu pat dublu, pat simplu si terasa. Camera dubla cu terasa. 3 x dus/WC.

Taxe suplimentare
- Taxa de statiune. Garniturile de pat sunt disponibile. Se schimba saptamanal. Prosoapele nu sunt disponibile. Garantia: 200 euro - se restituie la plecare daca nu a fost nimic stricat in casa. Animalele de casa nu sunt permise.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Casa De Vacanta Pag 105

 Casa De Vacanta Pag 105
 Casa De Vacanta Pag 105

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie