Atti 3* Insula Margarita | Cazare la Atti 3* Insula Margarita

Atti 3*, Insula Margarita

Atti 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Atti 3*
Localizare : Situat într-o locație liniștită El Yaque, la numai 250 de metri de plajă,
Facilitati hotel : Cu peste 28 de camere , un apartament, Restaurantul local de renume,curte umbrită și rece interior cu un labirint de scari, o mulțime de plante tropicale, o piscină mare cu șezlonguri și restaurant pe acoperiș fantastică, birou cu conexiune la internet pentru oaspeți, Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate, sala de fitness, și kite-zona de stocare securizată,
Facilitati camere :Standard Single:
O cameră situată la etajul de sus și are un balcon cu o priveliste deosebita asupra golfului El Yaque, inclusiv baie privată completă, A / C si ventilator de tavan, Full-size, plase de tantari, frigider, telefon, seif în cameră, balcon plus, cu hamac.
Double Standard: Fiecare are un patio sau un balcon, fie cu oceanviews sau cu un patio cu care se confruntă în cadrul grădină tropicală. Baie privată completă, un ventilator / C si tavan, 1 pat Queen sau 2 paturi single, plase de tantari, frigider, telefon, seif în cameră, balcon plus, cele mai multe cu un hamac.
Dublă Confort:Camerele de confort în noua clădire sunt mai mari, cu un pat king, scaune suplimentare și o masă mică, baie, care sunt foarte elegante și dotate cu uscător de păr, A / C si ventilator de tavan, 1 pat Queen sau 2 paturi de o persoană, plasă de țânțari, frigider, telefon, seif în cameră, plus balcon cu oceanviews cu un hamac. Capacitatea maximă 2.
Cameră triplă:Aceste camere sunt situate pe părțile laterale ale hotelului și sunt potrivite pentru o familie mica sau cei 3 prieteni cu 1 pat dublu și 1 pat de o persoană, scaune din ratan cu o masă mică, A / C si ventilator de tavan, plasă de țânțari, frigider, telefon, seif în cameră, plus balcon privat. Capacitatea maximă 3.
Apartament cu 2 dormitoare: Această unitate mare are peste 30 de metri patrati de spațiu de locuit de-a lungul 2 dormitoare separate, fiecare cu 1 pat dublu, care pot fi împărțite în 2 paturi de o persoană și ambele echipate cu A / C si ventilator de tavan, și plase de țânțari. Baie mare, plin cu uscător de păr off de living cu o canapea și fotolii persoanele suplimentare cu o masă, A / C si ventilator de tavan, telefon, seif în cameră. Chicinetă cu aragaz electric, frigider, ustensile de gătit, mașină de cafea, plus masa pentru 4. Și un balcon foarte mare, cu hamace și masă în aer liber și scaune. Capacitatea maximă 4.

Recomanda acest hotel:  


 Atti

 Atti
 Atti
 Atti