STORY Seychelles (Beau Vallon) 5* Insula Mahe | Cazare la STORY Seychelles (Beau Vallon) 5* Insula Mahe

STORY Seychelles (Beau Vallon) 5*, Insula Mahe

STORY Seychelles (Beau Vallon) 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii STORY Seychelles (Beau Vallon) 5*
STORY Seychelles se află pe insula Mahé și oferă un spa modern. Complexul este evidențiat de vegetația luxuriantă a Parcului Național Morne Seychellois din fundal și beneficiază de vedere la Oceanul Indian.

STORY Seychelles are vile și suite moderne, cu zonă de relaxare interioară și în aer liber, aer condiționat, TV cu ecran plat și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Vilele sunt prevăzute cu facilități suplimentare, precum o piscină privată, o cabană și duș cu efect de ploaie. Fiecare baie privată este dotată cu duș și cadă separată.

Oaspeții de la STORY Seychelles pot lua masa și băuturi la 7 localuri care pregătesc mâncăruri variate. Puteți să vă relaxați pe șezlongurile din jurul piscinei sau să vă antrenați în sala de fitness cu program non-stop și vedere la lagună.

La proprietate și în zona din jur se pot practica diverse activități, cum ar fi tenis, drumeții, snorkelling și surfing. De asemenea, există un club pentru copii, iar conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele de la STORY Seychelles.

Victoria este la doar 4 km de STORY Seychelles, iar Aeroportul Internațional din Seychelles se găsește la 30 de minute cu mașina.

Oferta de sejur la STORY Seychelles (Beau Vallon) 5*

Recomanda acest hotel:  


 STORY Seychelles (Beau Vallon)

 STORY Seychelles (Beau Vallon)
 STORY Seychelles (Beau Vallon)
 STORY Seychelles (Beau Vallon)

Date de contact
STORY Seychelles (Beau Vallon) 5* Insula Mahe
Adresa: Beau Vallon, Seychelles