Pantheon Villas 4* Insula Lefkada | Cazare la Pantheon Villas 4* Insula Lefkada

Pantheon Villas 4*, Insula Lefkada

Pantheon Villas 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pantheon Villas 4*
Complexul Pantheon Villas este situat in statiunea Kalamitsi, insula Lefkada, la 15 minute de mers cu masina (12 kilometri) pana in capitala insulei. Satul turistic Agios Nikitas se afla la 3 kilometri iar plaja Kathisma la 2 kilometri. La 2 minute de mers cu masina se afla statiunea Agios Nikitas, unde se afla restaurantele, tavernele, magazinele, cafelelele si barurile.

Pantheon Villas ofera cazare in 9 mezonete cu capacitate 2-4 persoane, 10 mezonete cu capacitate 2-6 persoane si 3 vile private. Toate mezonetele au vedere panoramica.

Mezonete - capacitate 2-4 persoane sunt formate din parter si etaj. La parter se afla livingul, bucataria si un grup sanitar. Bucataria esre echipata cu aragaz electric, frigider, ibric, ceainic si ustensile pentru gatit. Canapeaua din living se extinde si pot dormi confortabil 2 persoane. Scari din lemn fac legatura livingului cu dormitorul de la etaj. Dormitorul are pat matrimonial si baie proprie.

Mezonete: capacitate 2-6 persoane sunt formate din parter si etaj. La parter se afla bucataria, un living spatios si baia. Complet echipata, bucataria are in dotare: aragaz, microunde, frigider, ibric, ceainic, radio-CD, televizor si aer conditionat. Scari din lemn fac legatura livingului cu cele 2 dormitoare de la etaj. Primul dormitor are pat matrimonial iar cel de-al doilea dormitor are paturi twin. La etaj se afla cea de-a doua baie.

Vilele independente pot caza pana la 6 persoane. Fiecare vila are: living, bucatarie, 2 dormitoare, terasa si piscina privata. Livingul este spatios si are in dotare 2 canapele si baie cu cada. Bucataria este complet utilata si are in dotare: cuptor, chiuveta, ibric, ceainic, toaster, fier de calcat, masa de calcat, masina de spalat, radio, CD player, Tv satelit si DVD. Un dormitor are pat matrimonial iar cel de-al doilea dormitor are 2 paturi single.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Seif
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pantheon Villas

 Pantheon Villas
 Pantheon Villas
 Pantheon Villas
 Pantheon Villas
 Pantheon Villas
 Pantheon Villas