Scorpios 2*+ Insula Lefkada | Cazare la Scorpios 2*+ Insula Lefkada

Scorpios 2*+, Insula Lefkada

Scorpios 2*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Scorpios 2*+
Hotelul Scorpios are o amplasare convenabilă, la 1 km de cosmopolitul Nidri și la 17 km de orașul Lefkada, punând la dispoziție o piscină cu vedere la Marea Ionică și la insulele din apropiere. Hotelul oferă un restaurant care servește delicatese tradiționale, un café bar și acces Wi-Fi gratuit în zonele publice.

Apartamentele cu aer condiționat sunt decorate simplu cu mobilier din lemn și fier, fiind dotate cu TV, chicinetă, ustensile de bucătărie și frigider. Acestea oferă deschidere spre un balcon cu vedere la mare.

Restaurantul hotelului servește mâncăruri tradiționale grecești și mediteraneene, preparate cu ingrediente proaspete și locale. Café barul, deschis de dimineața devreme, oferă o mare varietate de cafea, deserturi, cocktailuri și băuturi.

Hotelul Scorpios este la doar 1 km de satul Nidri, unde se găsesc numeroase restaurante, cluburi de noapte și magazine, precum și un centru de sporturi acvatice. Zilnic, din Portul Nidri pleacă croaziere spre Ithaca, Kefalonia și Meganissi. Hotelul este situat la 100 de metri de mare.

Oferta de sejur la Scorpios 2*+

Recomanda acest hotel:  


 Scorpios

 Scorpios
 Scorpios
 Scorpios