Enodia 4* Insula Lefkada | Cazare la Enodia 4* Insula Lefkada

Enodia 4*, Insula Lefkada

Enodia 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Enodia 4*
Hotelul Enodia a fost construit in 2008, in statiunea cosmopolita Vassiliki pe insula frumoasa Lefkada. Complexul ocupa 2000 de metri patrati si are mai multe tipuri de camere moderne care vor satisface toate nevoile dumneavoastra.Hotelul are sala de gimnastica complet echipata, sauna, piscina de inot, si receptie care functioneaza 24 de ore. Daca veniți cu masina este prevazuta parcare privata.
Hotelul Enodia va ofera o gama larga de servicii care va vor face sederea in aceasta frumoasa insula, chiar mai frumoasa si substantiala. Printre acestea se numara piscina de 130 de metri patrati, cu o priveliste idilica a golfului Vassiliki si o zona speciala pentru copii. Barul de la piscina este locul unde va puteti bucura de bautura racoritoare preferata.
Hotelul Enodia dispune de restaurant propriu, unde va puteti bucura de specialitati rafinate din bucataria locala greceasca si internationala, precum si specialitati locale din Lefkada. Personalul de la restaurant este foarte bine instruit si intotdeauna politicos. Un avantaj al restaurantului este ca acesta este utilizat pentru a face feluri de mâncare folosind numai ingrediente de inalta calitate, cum ar fi produse locale, peste proaspat, legume si fructe. O atentie deosebita a fost acordata ofertei de vin. Avem vinuri foarte bune din toata Grecia. Aici va puteti bucura de o cina romantica cu lumânare aprinsa, cu vederi frumoase ale Marii Ionice si gustul perfect si mirosul de mare.
Hotelul Enodia are 18 camere spatioase si moderne care pot caza confortabil 2 persoane. 12 dintre ele au vedere la mare, iar restul de 6 la munti. Toate camerele sunt de 22 m² suprafata si au un pat dublu si un pat single si un balcon cu scaune si o baie privata, aer conditionat, satelit TV cu plasma, acces gratuit la internet, telefon, mini-bar, seif pentru depozitare obiecte de valoare si un uscator de par.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Enodia

 Enodia
 Enodia
 Enodia

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie