Boschetto 4* Insula Lefkada | Cazare la Boschetto 4* Insula Lefkada

Boschetto 4*, Insula Lefkada

Boschetto 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Boschetto 4*
Hotelul Boschetto are o arhitectură în stil neoclasic și se află în centrul orașului Lefkada, la câţiva paşi de restaurante și baruri. Hotelul oferă un snack bar elegant, precum și camere cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit și vedere la oraș.

Camerele au podea din lemn şi sunt decorate cu gust, în culori luminoase, cu mobilier clasic. Fiecare cameră este luminoasă și aerisită, oferind zonă de relaxare, TV prin cablu și minibar. Baia privată este dotată cu halate de baie, papuci şi uscător de păr.

La hotel, oaspeții pot găsi un snack bar care servește cafea și mese ușoare pe tot parcursul zilei, iar un mic dejun continental poate fi, de asemenea, furnizat.

Castelul venețian Santa Maura se află la 15 minute de mers pe jos, în timp ce Muzeul Arheologic Lefkada se găsește la câțiva pași. Hotelul Boschetto este situat la 20 km de Aeroportul Național Aktion și la 14 km de satul Agios Nikitas. Personalul de la recepție poate organiza închirieri auto, pentru a explora plaje celebre, precum Kathisma, aflată la 16 km, și Porto Katsiki, la 45 km. În apropiere este disponibilă o parcare publică gratuită.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Boschetto

 Boschetto
 Boschetto
 Boschetto

Date de contact
Boschetto 4* Insula Lefkada
Adresa: Dairpfeld 1, Lefkada, 31100, Grecia