Asplathia Villas 4* Insula Lefkada | Cazare la Asplathia Villas 4* Insula Lefkada

Asplathia Villas 4*, Insula Lefkada

Asplathia Villas 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Asplathia Villas 4*
DESCRIERE Vila Asplathia:

In zona Asplathia, intre capitala insulei Lefkada si statiunea Agios Nikitas, se gaseste complexul de vile Asplathia care cuprinde 5 cladiri construite dupa metoda traditionala din piatra. Pozitia acestora confera o panorama deosebita asupta marii Ionice, iar zona inverzita in care se gasesc cladirile ofera o liniste relaxanta. Fiecare vila are piscina privata, parcare si gradini pline de verdeata.

Localizare:

Complexul se gaseste in zona Asplathia la 6km de Lefkada si 7km distanta de satul Agios Nikitas.

Facilitati: Semineu, parcare, TV satelit, A/C, incalzire solara, bucatarie utilata, toaster, cuptor cu microunde, espresor, vesela, fier de calcat,telefon, uscator de par, cosmetice, Wi-Fi, sezlong-uri si umbrelute la piscina, zona barbecue.
DESCRIERE Vila Arhitect House:

Aflata in satul Spanochori la 8 km de Lefkas, 5 km de Agios Nikitas si 2km de complexul de vile Asplathia, cladirea Arhitect House este o casa veche de 150 ani, construita integral din piatra si restaurata complet. Tot satul este format din astfel de case construite din piatra. In interior se afla un living incapator la parter alaturi de un loc pentru servirea mesei si un semineu traditional. La etaj se gasesc 3 dormitoare cu bai private si verande largi, care ofera o panorama deosebita. Aceasta cladire poate acomoda un maxim de 8 oaspeti.

Facilitati: piscina, parcare, A/C, incalzire centralizata, semineu, frigider, fier de calcat, masina de spalat, CD si DVD player, masina de spalat vase, uscator de par, cafetiera si vesela.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Asplathia Villas

 Asplathia Villas
 Asplathia Villas
 Asplathia Villas

Date de contact
Asplathia Villas 4* Insula Lefkada
Adresa: Asplathia Villas
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie