Njivice 3* Insula Krk | Cazare la Njivice 3* Insula Krk

Njivice 3*, Insula Krk

Njivice 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Njivice 3*
Imobilul din localitatea Njivice, Krk - Kvarner oferă cazare în unităţi de cazare de tip Apartament (1), Garsonieră (2) şi este situată la 600 m de mare. În apropiere este plaja (cu pietriş). Acest imobil face parte din categoria apartamente şi camere.

Posibilitatea unei şederi cu animale de companie în acest imobil, trebuie verificată în prealabil. Imobilul este împărţit în mai multe unităţi de cazare, astfel încât vor fi cazaţi pe timpul vacanţei dumneavoastră şi alţi clienţi. În timpul vacanţei dumneavoastră, gazdele vor locui în imobil. Accesul la imobil nu este adaptat pentru persoane cu handicap. În imobil este posibilă utilizarea Internetului, dacă serviciul a fost rezervat. Curtea din jurul imobilui are o suprafaţă de 200 m2. Clienţilor este disponibilă parcare în timpul vacanţei. De la imobil sunt disponibile pe jos: supermarket, club disco, internet cafe.Centrele de servicii care se află la o distanţă mai mare decât un kilometru sunt: farmacie, camera de urgenta, centru, restaurant

Facilitati hotel
Internet
Parcare
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Njivice

 Njivice
 Njivice
 Njivice
 Njivice
 Njivice

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie