Iberostar Astir Odysseus 5* Insula Kos | Cazare la Iberostar Astir Odysseus 5* Insula Kos

Iberostar Astir Odysseus 5*, Insula Kos

Iberostar Astir Odysseus 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Iberostar Astir Odysseus 5*
Hotelul de lux de 5 stele are 600 camere pentru cele mai înalte cerinţe. Recepţia este disponibilă 24 h şi oferă şi serviciu de trezire. Folosiţi locurile de garaj cu plată ale hotelului. Hotelul vă oferă posibilitatea de a închiria avantajos un autovehicul, la faţa locului. Dacă aveţi o dorinţă, sunaţi pur şi simplu room service-ul prietenos. Copii sunt bineveniţi!

Există un loc special de joacă şi bineînţeles vă putem pregăti la cerere şi un pat pentru copii (în acest caz, vă rugăm să precizaţi în momentul rezervării). Camerele de oaspeţi sunt dotate bineînţeles cu televizor şi telefon. Camerele sunt climatizate şi dispun de un minibar, precum şi de un foen. În cameră aveţi acces la internet. Există şi un seif. Pentru nefumători există camere proprii pentru nefumători.

Permiteţi-vă o mică pauză şi folosiţi solarul. Trasaţi-vă pistele şi menţineţi-vă în formă: în piscina hotelului puteţi să vă bucuraţi pe vreme frumoasă de atmosfera răcoritoare sub cerul liber! Folosiţi oferta de masaj foarte variată a hotelului. Restaurantul hotelului se bucură de vizita dumneavoastră - aici se oferă şi meniu pentru diabetici. Hotelul dispune de un Café/Bistro. Barul hotelului vă aşteaptă cu cele mai diferite băuturi.

Recomanda acest hotel:  


 Iberostar Astir Odysseus

 Iberostar Astir Odysseus
 Iberostar Astir Odysseus
 Iberostar Astir Odysseus
 Iberostar Astir Odysseus