Poggio Aragosta 4* Insula Ischia | Cazare la Poggio Aragosta 4* Insula Ischia

Poggio Aragosta 4*, Insula Ischia

Poggio Aragosta 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Poggio Aragosta 4*
Situat pe insula Ischia, hotelul de 4 stele Poggio Aragosta are 2 piscine în aer liber și pune gratuit la dispoziția oaspeților o zonă spa bine echipată, cu piscine interioare, tratamente Kneipp și baie turcească. Coasta de nord se află la 5 minute de mers cu mașina.

Camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat şi mobilier din lemn. Facilitățile includ un televizor, un minibar, precum și un balcon sau un patio cu mese și șezlonguri.

În timpul verii, micul dejun alcătuit din produse dulci și sărate poate fi savurat pe terasa mobilată. Cele 2 restaurante ale proprietății oferă preparate din bucătăria regională și națională, iar unul dintre acestea servește mesele în aer liber.

Poggio Aragosta Hotel & Spa pune la dispoziția oaspeților un serviciu gratuit de transfer la/de la plaja San Montano. Stația de autobuz din apropierea proprietății asigură legături spre porturile din Ischia și Casamicciola Terme.

Casamicciola Terme este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de wellness, restaurante gourmet și bucătărie gourmet.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Parcare
Piscina
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Poggio Aragosta

 Poggio Aragosta
 Poggio Aragosta
 Poggio Aragosta
 Poggio Aragosta

Date de contact
Poggio Aragosta 4* Insula Ischia
Adresa: Via Montecito, 74, Casamicciola Terme, 80074 Ischia, Italia