Parco Aurora 4* Insula Ischia | Cazare la Parco Aurora 4* Insula Ischia

Parco Aurora 4*, Insula Ischia

Parco Aurora 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Parco Aurora 4*
Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Parco Aurora Terme oferă 2 piscine, un centru de wellness gratuit și o plajă privată. Este situat în Ischia Porto, la doar 200 de metri de renumita stradă comercială Corso Vittoria Colonna.
Hotelul oferă o vedere panoramică la Golful Napoli, la port și la castel. Plaja privată a hotelului este deschisă din prima parte a lunii mai până la mijlocul lunii octombrie.
Oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul spa Castiglione Terme, situat la 3 km, cu excepția celor 2 săptămâni de la mijlocul lunii august.
Una dintre piscinele hotelului are apă termală, iar la centrul de wellness există o sală de sport și o baie turcească. Zona spa include dușuri senzoriale, tratamente Kneipp, o saună și băi Calidarium și Frigidarium.
Micul dejun este sub formă de bufet, iar restaurantul are zilnic în meniu specialități italiene și din Ischia. Oaspeții pot lua masa pe terasa cu vedere la Marea Mediterană.
Toate camerele de la Parco Aurora au aer condiționat, TV prin satelit, minibar și baie privată cu uscător de păr. Unele dintre ele au balcon.

Recomanda acest hotel:  


 Parco Aurora

 Parco Aurora
 Parco Aurora
 Parco Aurora
 Parco Aurora
 Parco Aurora
 Parco Aurora
 Parco Aurora
 Parco Aurora
 Parco Aurora
 Parco Aurora

Date de contact
Parco Aurora 4* Insula Ischia
Adresa: Insula Ischia