Thermae Sylla 5* Insula Evia | Cazare la Thermae Sylla 5* Insula Evia

Thermae Sylla 5*, Insula Evia

Thermae Sylla 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Thermae Sylla 5*
Hotel Thermae Sylla este situat în partea de coastă a localității Edipsos și include 2 restaurante gourmet și 2 piscine cu apă termală. Thermae Sylla Spa este unul dintre cele mai bune 10 centre spa termale din lume, conform revistei Conde Nast Traveler.

Camerele şi suitele de lux ale hotelului au baie cu finisaje din marmură, care este dotată cu o cadă. Toate camerele oferă aer condiţionat, TV prin satelit şi minibar. Acestea mai includ articole de toaletă gratuite, halate de baie și papuci.

Cele 2 restaurante, Edipsos şi Mesoghios, servesc preparate mediteraneene realizate folosind reţete tradiţionale şi ingrediente rafinate, proaspete, toate produse la ferma proprie a hotelului. Toate felurile de mâncare sunt preparate cu ulei de măsline virgin, din producţie proprie.

Centrul spa oferă o selecţie de tratamente de întinerire pentru bărbaţi şi femei. Printre tratamentele disponibile se numără hidroterapie cu apă termală, terapie cu nămol, terapie prin inhalare, servicii de masaj şi reflexoterapie, precum și alte tratamente. Proprietatea pune la dispoziție o piscină interioară și o piscină în aer liber.

Hotelul Thermae Sylla Spa se află la 2 ore de mers cu maşina de Atena. Oaspeții pot utiliza gratuit locurile din parcarea publică situată în apropiere.

Facilitati hotel
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Minibar
Piscina
Plaja Privata
Room Service
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


  Thermae Sylla

  Thermae Sylla
  Thermae Sylla
  Thermae Sylla

Date de contact
Thermae Sylla 5* Insula Evia
Adresa: Edipsos, Zona Loutra, Insula Evia, Grecia