Thalatta Seaside 4* Insula Evia | Cazare la Thalatta Seaside 4* Insula Evia

Thalatta Seaside 4*, Insula Evia

Thalatta Seaside 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Thalatta Seaside 4*
Hotelul Thalatta Seaside este situat la 50 de metri de plaja satului Agia Anna, de pe Insula Evia, și pune la dispoziție un centru spa şi oferă mic dejun lângă piscină. Camerele au balcon mobilat, cu vedere la Marea Egee. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în întregul hotel.

Acest hotel oferă camere spaţioase şi elegante, cu mobilier minimalist şi culori deschise. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, TV LCD și minibar. Camerele au zonă de relaxare cu o canapea.

Oaspeții pot savura un mic dejun tip bufet în fiecare dimineaţă, lângă piscină. Restaurantul Asado oferă preparate mediteraneene, iar barul de lângă piscină serveşte cocktailuri răcoritoare.

Centrul spa, complet echipat, oferă diferite tratamente, precum aromoterapie. Hotelul Thalatta Seaside include o sală de fitness bine echipată deschisă pe tot parcursul zilei, precum şi un salon de coafură. Oaspeţii mai tineri au la dispoziţie o piscină pentru copii.

Plaja din Agia Anna oferă magazine şi taverne tradiţionale cu specialităţi locale. Orăşelul pitoresc Istiaia se află la 37 km. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Thalatta Seaside

 Thalatta Seaside
 Thalatta Seaside
 Thalatta Seaside
 Thalatta Seaside
 Thalatta Seaside
 Thalatta Seaside
 Thalatta Seaside
 Thalatta Seaside
 Thalatta Seaside

Date de contact
Thalatta Seaside 4* Insula Evia
Adresa: Ayia Anna, 34010, Grecia