AGNANTI 2* Insula Evia | Cazare la AGNANTI 2* Insula Evia

AGNANTI 2*, Insula Evia

AGNANTI 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii AGNANTI 2*
Hotelul Agnadi este situat în satul Rovies, chiar pe coasta golfului Evoikos, la poalele unui deal plin de verdeaţă. Acesta pune la dispoziție un restaurant și camere în sistem self-catering, cu balcoane cu vedere la mare.
Toate camerele au un decor elegant în culori luminoase şi sunt dotate cu aer condiţionat. Unităţile de cazare includ o chicinetă cu frigider. Unele camere oferă un şemineu deschis.
Oaspeţii au la dispoziţie şezlonguri şi umbrele de soare gratuite. Café-barul Hotelului Agnadi oferă pe parcursul zilei cafea şi băuturi. Micul dejun este servit în grădina luxuriantă. În zonele publice este disponibil acces WiFi gratuit.
Plaja aflată chiar în faţa Hotelului Agnadi este ideală pentru înot şi sporturi acvatice. Aici există de asemenea o mulţime de taverne locale. La mică distanţă de mers pe jos se găseşte un castel veneţian istoric. La Agnadi este disponibilă o parcare privată gratuită. Cel mai apropiat aeroport, situat în Nea Agxialos, se află la 1 oră şi jumătate de mers cu feribotul. Oraşul pitoresc Limni se găseşte la 9 km.

Recomanda acest hotel:  


 AGNANTI

 AGNANTI
 AGNANTI
 AGNANTI
 AGNANTI
 AGNANTI
 AGNANTI
 AGNANTI
 AGNANTI

Date de contact
AGNANTI 2* Insula Evia
Adresa: Rovies ‐ Evia