Hanul Moara Cu Noroc 3* Ineu | Cazare la Hanul Moara Cu Noroc 3* Ineu

Hanul Moara Cu Noroc 3*, Ineu

Hanul Moara Cu Noroc 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hanul Moara Cu Noroc 3*
Situat la o distanța de aproximativ 60 de km de Arad, 50 de km de localitatea Vărșand (frontiera cu Ungaria), 60 de km de Gyula/ Ungaria, 40 de km de stațiunea balneoclimaterică Moneasa, 140 de km de Arieșeni și 3 km de orașul Ineu

Hanul Moara cu Noroc oferă un restaurant à la carte, camere cu aer condiţionat şi acces Wi-Fi gratuit, precum şi parcare privată.

Toate camerele de la Moara cu Noroc au balcon, televizor LCD cu canale prin satelit şi frigider. Fiecare dintre ele include o baie cu duş sau cadă, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Unele camere oferă o cadă tip spa.

Este disponibil un bar la unitatea de cazare, iar oaspeţii pot savura preparate tradiţionale şi mâncăruri internaţionale la restaurant. În funcţie de sezon, pensiunea oferă acces gratuit la o piscină în aer liber, improvizată pe râul din apropiere. Sunt disponibile facilităţi de pescuit în schimbul unui cost suplimentar.

Cele mai apropiate magazine şi restaurante se află la 2 km, iar autogara este chiar lângă unitatea de cazare. Gara este situată la 1,5 km.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
TV

Recomanda acest hotel:  


 Hanul Moara Cu Noroc

 Hanul Moara Cu Noroc
 Hanul Moara Cu Noroc
 Hanul Moara Cu Noroc
 Hanul Moara Cu Noroc
 Hanul Moara Cu Noroc