Hotel Select 4* Iasi | Cazare la Hotel Select 4* Iasi

Hotel Select 4*, Iasi

Hotel Select 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Select 4* / Numar camere: 24
Clasic si modern, totul sub acelasi nume, Select Hotel din Iasi, este destinatia perfecta pentru calatoriile de afaceri, oferind la categoria 4*, servicii de cazare la standarde internationale.
Contructia in care se afla hotelul este o impozanta cladire istorica ce a fost meticulos restaurata si este amplasata in centrul orasului(la 15 minute de aeroportul international iasi si 5 minute de gara), in vecinatatea unor institutii bancare, comerciale si de stat, dar si in imediata apropiere a unor monumente istorice ; hotelul poate deveni locul preferat intalnirilor de afaceri sau odihna.
Exclusivitatea acestui hotel este rezultatul unei imbinari perfecte intre facilitatile moderne si stilul clasic al cladirii.
Camerele sunt decorate în accentele perioadei istorice iar facilităţile sunt la nivelul unui hotel de 4 stele. Băile au fost dotate şi decorate cu grijă, accentul fiind pus pe calitatea dotărilor şi a finisajelor. Ferestrele lasă să pătrundă priveliştea străzilor din centrul vechi al oraşului. Zgomotul străzii este puţin sesizabil pentru că o deosebită grijă a fost arătată insonorizării tuturor zonelor din complex.


Facilitati hotel
Accepta animale de companie
Bar
Casino
Fax
Internet
Parcare
Restaurant
Room service
Sala conferinta
Seif
Spalatorie
Telefon
Terasa
Transfer aeroport

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Incalzire centrala
Internet
Minibar
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard, American Express
Personalul cunoaste limbi straine.
Politica de renuntare la rezervare: Beneficiarul poate anula serviciile comandate, fara penalizare, cu minim 24 ore pentru turistii individuali si 3 (trei) zile pentru grupurile mai mari de 10 persoane, inaintea datei prevazute pentru sosirea clientilor (luand in consideratie ora 12:00 din ziua sosirii).

Recomanda acest hotel:  


Hotel  Select

Hotel  Select
Hotel  Select
Hotel  Select