Motel Bucium 3* Iasi | Cazare la Motel Bucium 3* Iasi

Motel Bucium 3*, Iasi

Motel Bucium 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Motel Bucium 3*
Situat intr-unul din cele mai selecte cartiere ale orasului, Motel Bucium ofera o minunata priveliste asupra panoramei Iasiului, fiind refugiul ideal pentru toti cei ce doresc sa se relaxeze departe de agitatia orasului. Cardul natural de care beneficiaza hotelul este unul cu adevarat feeric, strajuit de celebrii plopi fara sot si de Rezervatia Geologica si Paleontologica Repedea.

Spatiile generoase de cazare disponibile in incinta unitatii de 3 stele insumeaza 126 de locuri in 3 apartamente, 9 camere matrimoniale si 48 de camere duble twin. Toate camerele sunt mobilate modern, cu TV color, internet, minibar, aer conditionat si baie proprie cu cabina de dus si uscator de par.

Daca doriti sa va relaxati la o gustare cu prietenii, Restaurantul Bucium si Restaurantul Deco sunt alegerile perfecte, personalul inalt calificat servind preparate delicioase atat traditionale cat si internationale. Decorul cald si imbietor creaza o atmosfera relaxanta si reconfortanta, asigurand o sedere reusita.

Motel Bucium dispune si de o sala de conferinte cu infrastructura de ultima generatie si mobilier potrivit pentru activitati de team building, traininguri, seminarii si intalniri de afaceri. De asemenea, unitatea pune la dispozitia clientilor o piscina ideala pentru relaxare sau cursuri de innot, un instructor calificat fiind disponibil pentru a supraveghea programul de innot al oaspetilor.

Iubitorii artei se pot bucura de o sala de expozitii aflata la etaj, unde sunt expuse lucrari ale artistilor contemporani intr-o atmosfera foarte calduroasa. Toate aceste facilitati fac din Motel Bucium o alegere perfecta pentru cateva zile de relaxare intr-unul din cele mai indragite orase ale Romaniei.


Alte informatii despre hotel

Recomanda acest hotel:  


 Motel Bucium

 Motel Bucium
 Motel Bucium
 Motel Bucium
 Motel Bucium
 Motel Bucium
 Motel Bucium
 Motel Bucium
 Motel Bucium
 Motel Bucium
 Motel Bucium
 Motel Bucium
 Motel Bucium