Hotel Majestic 3*+ Iasi | Cazare la Hotel Majestic 3*+ Iasi

Hotel Majestic 3*+, Iasi

Hotel Majestic 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Majestic 3*+ / Numar camere: 42
Desi situat în centrul orasului Iasi, Hotel Majestic va asigura linistea si intimitatea de care aveti nevoie, atat prin amplasarea ferita de aglomeratie, cat si prin camerele pe care vi le punem la dispozitie, decorate in spiritul rafinamentului clasic, dar calde si primitoare.

Pozitionarea centrala faciliteaza accesul rapid la toate obiectivele importante ale orasului Iasi.

Hotel Majestic are o capacitate de 42 de spatii de cazare, avand camere de 3* si 3*+ (confort sporit): apartamente, garsoniere, camere double twin si matrimoniale si camere single.

Toate camerele sunt dotate cu televizor, telefon, minibar, conexiune la internet, aer conditionat si sistem propriu de incalzire. Dotarile moderne se impletesc armonios cu rafinamentul clasic al decorului, pentru a face de neuitat fiecare moment petrecut aici. Totul reflecta atentia la detalii si efortul de a face din camere nu doar un simplu loc de cazare, ci un spatiu relaxant si reconfortant.

Restaurantul Majestic pastreaza aceeasi nota de eleganta, bun-gust si va imbie cu meniuri variate, care cuprind delicioase preparate atat din sofisticata bucatarie franceza cat si din cea traditional romaneasca.

Sala de conferinte pe care o punem la dispozitie este ideala pentru intalniri de afaceri, teambuilding-uri, traininguri sau cocktailuri: are o capacitate de 170 de locuri si dispune de sistem de sonorizare, flipchart, si conexiune wireless la internet.

Zona Spa este o oază de relaxare atât pentru oaspeţii Hotelului Majestic cât şi pentru cei care vor să se retragă de agitaţia urbană.
Piscină, saună, baie turcească, lectii de inot si cursuri de Aqua Gym toate îţi sunt oferite pentru momentele tale de refugiu.


Facilitati hotel
Acces pentru persoane cu dizabilitati
Bar
Fax
Frigider
Internet
Lift
Parcare
Piscina
Program non-stop
Restaurant
Room service
Sala conferinta
Sauna
Seif
Telefon

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Balcon
Incalzire centrala
Internet
Minibar
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 12:00 AM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Hotel Majestic

Hotel Majestic
Hotel Majestic
Hotel Majestic
Hotel Majestic
Hotel Majestic
Hotel Majestic
Hotel Majestic
Hotel Majestic
Hotel Majestic
Hotel Majestic
Hotel Majestic