International 4* Iasi | Cazare la International 4* Iasi

International 4*, Iasi

International 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii International 4*
Amplasat in centrul Iasului, parte a celui mai nou si modern complex urbanistic din Moldova Palas Iasi; Hotelul International Iasi este cea mai atractiva destinatie de business, leisure si evenimente din capitala Moldovei.

Cu un numar de 169 de camere din care 8 apartamente, 20 junior suite, 130 camere duble si 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o gama larga de servicii pentru intretinere si relaxare precum SPA, piscina, masaj, dusuri emotionale sau sala de fitness.

Pentru organizarea evenimentelor sociale sau de afaceri, hotelul dispune de 8 Sali moderne, dotate cu facilitati de ultima ora ce pot gazdui intre 20 si 450 persoane. Clientii hotelului au la dispozitie 2 restaurante cu specific international si tirolez, 2 baruri la parterul hotelului, iar la etajul 11 al hotelului, in Sky Lounge pot admira privelistea spectaculoasa asupra Iasului si a intregului Complex Palas. De asemenea, pentru intalnirile de afaceri private, clientii se pot bucura de cea mai distinsa si eleganta atmosfera in Executive Lounge.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 International

 International
 International
 International

Date de contact
International 4* Iasi
Adresa: Str. Palat nr. 5A, Iasi, Jud Iasi
Telefon: 0332 110 060
Fax: 0332 110