Hanul Dacilor 3* Iasi | Cazare la Hanul Dacilor 3* Iasi

Hanul Dacilor 3*, Iasi

Hanul Dacilor 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hanul Dacilor 3*
Hanul Dacilor este situat intr-o zona deosebita, la Plopii fara Sot - veche de peste 250 ani, locul care l-a inspirat atat de mult pe marele nostru poet Mihai Eminescu in operele sale.

Aici este locul unde simti ca te intorci in timp si retraiesti farmecul lumii dacice prin arhitectura si designul fiecarui lucru pe care il descoperi.

Hanul Dacilor beneficiaza nu numai de o locatie unica cat si de o serie de facilitati, absolut necesare desfasurarii acetui tip de servicii.

Facilitati: restaurant traditional romanesc cu muzica romaneasca de calitate, atmosfera placuta, relaxanta si linistita, mancare gustoasa din preparate traditionale moldovenesti, aer conditonat si sistem de aspiratie a fumului, parcare generoasa langa Plopii fara sot, internet wireless, loc de joaca pentru copii, terase spatioase.

Fiecare camera este personalizata cu o anumita tema, astfel veti regasi camera florilor, ori camera pariziana, camera orange , ori camera albastra, etc. Camere: TV LCD satelit, baie proprie, Internet.

Facilitati hotel
Internet
TV

Recomanda acest hotel:  


 Hanul Dacilor

 Hanul Dacilor
 Hanul Dacilor
 Hanul Dacilor
 Hanul Dacilor

Date de contact
Hanul Dacilor 3* Iasi
Adresa: Hanul Dacilor este situat intr-o zona deosebita, la Plopii fara Sot - veche de peste 250 ani, locul care l-a inspirat atat de mult pe marele nostru poet Mihai Eminescu in operele sale.