Complex Miclauseni 3* Iasi | Cazare la Complex Miclauseni 3* Iasi

Complex Miclauseni 3*, Iasi

Complex Miclauseni 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Complex Miclauseni 3*
Așezat pe o veche moșie boierească ce datează din secolul XV, în apropierea drumului mare medieval, Castelul de la Miclăușeni se află astăzi situat la 65 de km depărtare de Iași, pe partea stângă a drumului național E 583 ce duce spre localitățile Roman - Piatra Neamț. Satul Miclăușeni în cadrul căreia este așezat acest frumos complex este parte componentă a comunei Butea, comună care este așezată în partea de Sud-Vest a județului Iași, la o distanță de 20 de km sud de Tg. Frumos și 28 de km nord-vest de Roman.
Complexul de la Miclauseni dispune de un salon cu o capacitate de 70 de locuri si de o gradina de vara cu o capacitate de 30 de locuri. Totodata complexul pune la dispozitie o gama completa de servicii (mese festive de Sf. Pasti, Revelion, Florii, Rusalii, 1 Mai, Cine traditionale sau mese pentru evenimente de afaceri, workshopuri, traininguri, tabere educationale etc.)
Copiii sub 6 ani care nu ocupa un pat separat beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
Complexul de la Miclauseni va pune la dispozitie 31 de camere, restaurant, gradina de vara, săli de seminarii şi conferinţe inclusiv in Castel,sală de sport.. Fiecare camera are baie proprie.

Facilitati hotel
Restaurant
Sala De Conferinte

Recomanda acest hotel:  


 Complex Miclauseni

 Complex Miclauseni
 Complex Miclauseni
 Complex Miclauseni
 Complex Miclauseni
 Complex Miclauseni
 Complex Miclauseni

Date de contact
Complex Miclauseni 3* Iasi
Adresa: Sat Miclauseni, Comuna Butea, Judetul Iasi, Romania