Hotel Casa De Oaspeti Sf. Nicolae 3* Iasi | Cazare la Hotel Casa De Oaspeti Sf. Nicolae 3* Iasi

Hotel Casa De Oaspeti Sf. Nicolae 3*, Iasi

Hotel Casa De Oaspeti Sf. Nicolae 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Casa De Oaspeti Sf. Nicolae 3* / Numar camere: 40
Casa de Oaspeti Sf. Nicolae este situata in zona ultracentrala, linistita, in parcul Teatrului National si in imediata apropiere a edificiilor de marca ale Iasului (Catedrala mitropolitana, Teatrul National, Biserica Sf. Trei Ierarhi, Manastirea Golia, Palatul Roznovanu, Palatul Culturii).

Oferim solutii integrate, adaptate nevoilor institutiilor, firmelor sau grupurilor private:
- cazare
- servicii turistice (circuite, sejururi, rezervari)
- restaurant, produse traditionale si de post
- patiserie si cofetarie
- catering
- inchiriere spatii conferinte si evenimente festive
- inchiriere echipamente

Cu o activitate de peste deceniu pe piata de profil, Casa de Oaspeti Sf. Nicolae a castigat increderea unui mare numar de institutii publice, organizatii, firme si persoane private, din tara si strainatate, datorita calitatii serviciilor profesionale si tarifelor competitive.

CONFERINTE, EVENIMENTE FESTIVE
Fie ca este vorba de o intalnire de lucru pentru 15 parteneri, de un training pentru 25 de cursanti, de o masa festiva pentru 70 de invitati sau de o prezentare de produs pentru 200 de participanti, Casa de Oaspeti Sf. Nicolae va ofera solutia completa pentru evenimentele pe care intentionati sa le organizati la Iasi.

Sala Festiva are o capacitate de 50 de persoane sau 70 in aranjament tip amfiteatru si gazduieste sesiuni de training, seminarii si colocvii stiintifice. Eleganta interiorului si accesul catre terasa exterioara recomanda sala pentru evenimente protocolare speciale.

Sala de Lectura, cu o capacitate de 15 – 35 de persoane, este ideala pentru organizarea de sesiuni de training, cursuri pentru companii si intalniri de lucru.

Sala Romaneasca, decorata în stil traditional, este utilizata pentru cocktailuri şi mese festive, find preferata de oaspetii din strainatate. Sala poate gazdui 40 de invitati.

In Sala Juventus se organizeaza mese festive, seminarii si intalniri pentru grupuri mai numeroase. Sala poate acomoda aproximativ 100 de persoane.

Sala Dr. Iustin Moisescu, situata în incinta complexului mitropolitan Iasi, pot fi organizate evenimente mai ample cu pana la 200 de participanti, ca de pilda conferinte si simpozioane, concerte sau dineuri oficiale.

Casa de Oaspeti Sf. Nicolae detine 40 de camere cu vedere spre parcul Teatrului National sau spre curtea interioara a Primariei Iasi. Toate camerele dispun de baie proprie (cada / dus) si sunt dotate cu telefon, TV cablu-satelit, aer conditionat si frigider.

Eleganta, sobrietatea si spatiul generos caracterizeaza cele 10 junior si senior suites. În functie de nivelul de confort, acestea ofera unul sau doua dormitoare, cu living, pat matrimonial si paturi separate.

Echipa de maestri in arta culinara a Casei de Oaspeti Sf. Nicolae va garanteaza ca la evenimentele organizate va veti delecta cu preparate savuroase si de inalta calitate, inclusiv o larga varietate de produse de post. Oferta noastra este completata de produsele realizate de laboratorul propriu de patiserie si cofetarie, certificat HACCP.

Oferim clientilor nostri servicii de catering cu produse de restaurant, patiserie şi cofetarie, inclusiv specialitati de post.

Facilitati hotel
Accepta animale de companie
Acces pentru persoane cu dizabilitati
Camera pentru bagaje
Curte interioara
Fax
Frigider
Internet
Parcare
Program non-stop
Restaurant
Room service
Sala conferinta
Spalatorie
Telefon

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Balcon
Frigider
Incalzire centrala
Internet
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard, Diners international
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Hotel Casa De Oaspeti Sf. Nicolae

Hotel Casa De Oaspeti Sf. Nicolae
Hotel Casa De Oaspeti Sf. Nicolae
Hotel Casa De Oaspeti Sf. Nicolae
Hotel Casa De Oaspeti Sf. Nicolae