Stella Di Mare Makadi Gardens 5* Hurghada | Cazare la Stella Di Mare Makadi Gardens 5* Hurghada

Stella Di Mare Makadi Gardens 5*, Hurghada

Stella Di Mare Makadi Gardens 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Stella Di Mare Makadi Gardens 5*
Stella Makadi Gardens se află pe o plajă cu nisip alb, în zona Makadi Bay de pe Riviera Mării Roşii. Oferă o piscină în aer liber, un centru spa, un centru comercial şi o discotecă.

Toate camerele complexului Stella Makadi au balcon cu vedere la grădină sau la piscină. Fiecare este dotată cu TV prin satelit, minibar şi seif. Baia privată are cadă sau duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Stella Makadi Gardens asigură numeroase localuri şi restaurante, cu preparate care vor satisface toate gusturile. Restaurantele oferă specialităţi din bucătăria italiană şi indiană, în stil bufet şi à la carte. Puteţi savura băuturi în lounge barul interior.

Oaspeţii se pot bucura de un antrenament viguros în sala de fitness sau se pot relaxa la centrul spa, alegând unul dintre tratamentele de masaj disponibile. Pentru activităţi mai aventuroase, există terenuri de volei pe plajă şi tenis.

Stella Makadi Gardens oferă acces facil la oraşul Hurghada. Insula Giftun este în apropiere. Aeroportul Internaţional din Hurghada se află la 25 km. Recepţia poate aranja servicii de spălătorie şi călcătorie.

Golful Makadi este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de sporturi acvatice, excursii cu familia și piscine.

Facilitati hotel
Centru SPA
Piscina
Restaurant
Seif
TV
Uscator Par

Oferta de sejur la Stella Di Mare Makadi Gardens 5*

Recomanda acest hotel:  


 Stella Di Mare Makadi Gardens

 Stella Di Mare Makadi Gardens
 Stella Di Mare Makadi Gardens
 Stella Di Mare Makadi Gardens
 Stella Di Mare Makadi Gardens