Sentido Palm Royale 5* Hurghada | Cazare la Sentido Palm Royale 5* Hurghada

Sentido Palm Royale 5*, Hurghada

Sentido Palm Royale 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sentido Palm Royale 5*
Inconjurat de grădini cu iazuri și statui grecești, acest complex de la malul mării se află în apropiere de Hurghada și oferă camere mari, cu o ușă din sticlă care oferă acces spre un balcon privat. Complexul oferă un serviciu gratuit de transfer la Aeroportul Internațional Hurghada. De asemenea, complexul pune la dispoziție WiFi gratuit și o piscină pentru copii, încălzită în timpul iernii.

Camerele spațioase de la Palm Royale Soma Bay au aer condiționat și vedere la Marea Roșie, la grădini sau la zonele piscinelor. Acestea includ TV LCD cu canale prin satelit, birou și baie modernă.

Hotelul are restaurante asiatice, grecești, italiene și libaneze care oferă meniuri à la carte cu mâncăruri delicioase în fiecare seară. De asemenea, oaspeții pot savura mâncăruri din bucătăria egipteană într-un cadru elegant, cu vitralii și muzică orientală.

Pe timpul zilei, oaspeții se pot relaxa pe plaja privată sau lângă piscine. De asemenea, hotelul pune la dispoziție facilități de tenis, masă de biliard și cadă cu hidromasaj, iar oaspeții se pot bucura de diferite băuturi la barul de la piscină. Piscina este disponibilă la clubul de sănătate.

Facilitati hotel
Centru SPA
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Sentido Palm Royale

 Sentido Palm Royale
 Sentido Palm Royale
 Sentido Palm Royale
 Sentido Palm Royale
 Sentido Palm Royale