Seagull Beach Resort 4* Hurghada | Cazare la Seagull Beach Resort 4* Hurghada

Seagull Beach Resort 4*, Hurghada

Seagull Beach Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Seagull Beach Resort 4*
Seagull Beach Resort este situat pe o plajă a Mării Roşii, oferind camere cu aer condiţionat şi balcon. Cele 8 piscine exterioare şi piscina cu cascade sunt înconjurate de şezlonguri amplasate la umbră. Pentru copii există o piscină cu tobogane de apă. Oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit la internet Wi-Fi în zona food court, între orele 08:00-18:00.

Camerele spaţioase sunt decorate în stil modern. Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit, aer condiţionat, minifrigider, cutie de valori gratuită, telefon cu linie directă şi uscător de păr.

Parcul acvatic are piscine cu temperatură controlată şi 11 tobogane de apă. De asemenea, există 12 restaurante și baruri. Oaspeţii au la dispoziţie un food court modern, unde pot savura preparate italiene, indiene, orientale şi din Orientul Îndepărtat.

Complexul Seagull pune la dispoziţie plaje private cu nisip, o echipă internaţională de animatori, un centru spa, terenuri de tenis, facilităţi de windsurfing, squash, biliard şi tenis de masă, precum și centru de fitness, o grădină zoologică mică, club pentru copii, o unitate medicală deschisă non-stop, discotecă, 2 cinematografe, 2 săli de conferinţe, facilităţi pentru organizarea de evenimente şi multe altele.

Facilitati hotel
Piscina

Oferta de sejur la Seagull Beach Resort 4*

Recomanda acest hotel:  


 Seagull Beach Resort

 Seagull Beach Resort
 Seagull Beach Resort
 Seagull Beach Resort
 Seagull Beach Resort
 Seagull Beach Resort
 Seagull Beach Resort

Date de contact
Seagull Beach Resort 4* Hurghada
Adresa: Sheraton Road, Hurghada, Egipt