PICKALBATROS SEAWORLD 4* Hurghada | Cazare la PICKALBATROS SEAWORLD 4* Hurghada

PICKALBATROS SEAWORLD 4*, Hurghada

PICKALBATROS SEAWORLD 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii PICKALBATROS SEAWORLD 4*
Locație: Situat în al doilea rând pe plaja, plaja de nisip grosier-a hotelului sora „Beach Albatros Resort“ se află la aproximativ 700 de metri (serviciu de transfer inclus). Hurghada se află la aproximativ 15 km (taxa de transfer regulat de autobuz), la aeroport aproximativ 7 km.

Camere: Camerele duble funcționale dotate cu duș, WC, uscator de par, telefon, seif, TV prin satelit, mini-frigider, ventilator de tavan, aer condiționat și un balcon sau terasă. Există un număr limitat de camere de economie. Camerele single sunt camere duble pentru utilizare unică.

Sport Divertisment: volei pe plajă, teren multifuncțional, tenis de masă, gimnastică, aerobic, darts si bocce, sala de fitness la hotel sora „Aqua Vista“. Sauna, baie de aburi, masaj, tenis, biliard și minigolf la hotel. școală de scufundări și diverse sporturi nautice pe plaja de către furnizorii locali.

Copii: În „Beach Albatros Garden“ de ora Mini Club (4-12 ani), loc de joaca, copii integrate piscină și apă slide-uri.

All-inclusive: Micul dejun, prânz și cină, mic dejun târziu, prânz gustări la barul de la piscină sau la plajă, cafea după-amiază, ceai și produse de patiserie, băuturi alcoolice locale și băuturi răcoritoare de la 10 am - 24.00 pm.

Alte Seara Tour Fantasia Arată 1001 Nights 1 x pe sejur.

Notă:
În Egipt, există cerințe imperative de viză. Viza de intrare pentru Egipt nu este inclusă în preț. expoziție Visa, înainte de intrarea pe Egipteanul. Ambasada Berlin/costă în prezent consulate € 22, - pe viză. Ca un turist german, obțineți viza și la sosirea la aeroport egiptean (25, - US $/Visa, marca aproximativ 22 €, -). La fața locului o viză este oferit de serviciu, acest lucru va costa în prezent € 28, -/pers. și include viză inclusiv. editarea și ștampilele, economisind timp la intrare.

Hotel Stay:
În RED SEA HOTELS, există un check-out târziu, și anume Puteți folosi camera de hotel și un serviciu de catering rezervat până la colectare pe deplin disponibile.

Recomanda acest hotel:  


 PICKALBATROS SEAWORLD

 PICKALBATROS SEAWORLD
 PICKALBATROS SEAWORLD
 PICKALBATROS SEAWORLD
 PICKALBATROS SEAWORLD