Jaz Makadi Saraya Palms 4* Hurghada | Cazare la Jaz Makadi Saraya Palms 4* Hurghada

Jaz Makadi Saraya Palms 4*, Hurghada

Jaz Makadi Saraya Palms 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Jaz Makadi Saraya Palms 4*
Fiind înconjurat de terenul de golf Makadi și oferind vedere la piscină, Jaz Makadi Saraya Palms pune la dispoziție suite și apartamente în sistem self-catering, cu balcoane mobilate. Include piscină în aer liber şi centru spa Makadi.

Suitele decorate modern oferă aer condiţionat. Fiecare include cameră de zi cu zonă de luat masa şi TV cu ecran plat. În plus, au minibar şi chicinetă cu frigider.

Oaspeţii pot lua masa la restaurantele gourmet din Madinat Makadi. Băuturile pot fi savurate la barul de la piscina centrală.

Hotelul asigură acces la internet WiFi în zonele publice, la un cost suplimentar. Se pot aranja închirieri auto și excursii turistice.

Aeroportul Hurghada se află la 30 de minute cu mașina de Jaz Makadi. Renumita zonă comercială Souk Makadi se află la aproximativ 10 minute de mers pe jos de hotel. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la cerere. Jaz Makadi Saraya Palms se află la doar 2 km de parcul acvatic Makadi Water World, care oferă 50 de tobogane cu apă diferite, spre bucuria copiilor, dar şi a adulţilor. Este disponibil un serviciu de transfer gratuit de la/la parc.

Golful Makadi este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de sporturi acvatice, piscine și excursii cu familia.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Teren De Golf

Recomanda acest hotel:  


 Jaz Makadi Saraya Palms

 Jaz Makadi Saraya Palms
 Jaz Makadi Saraya Palms
 Jaz Makadi Saraya Palms

Date de contact
Jaz Makadi Saraya Palms 4* Hurghada
Adresa: Madinat Makadi, Golful Makadi, 99999 Hurghada, Egipt