Arena Inn 3*+ Hurghada | Cazare la Arena Inn 3*+ Hurghada

Arena Inn 3*+, Hurghada

Arena Inn 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Arena Inn 3*+
Situat în staţiunea plină de viaţă El Gouna, acest hotel se află la câţiva paşi de plaja Zeytouna. Acesta oferă o zonă de piscină elegant amenajată şi camere cu balcoane şi vederi panoramice.

Camerele de la Arena Inn au aer condiţionat şi oferă mobilier din lemn. Acestea au TV prin cablu şi un minibar. Unele camere au vedere la piscină şi spre laguna albastră. Este disponibil şi room service.

Restaurantul principal al hotelului are vedere la Marea Roşie şi oferă un bufet internaţional. Barul de la piscină serveşte salate şi cocktail-uri răcoritoare.

Oaspeţii se pot bucura de un masaj de relaxare sau pot juca un joc de volei pe plajă. Hotelul are o sală de gimnastică şi un centru de scufundări. Activităţile de petrecere a timpului liber aflate în apropiere includ călărie, windsurfing şi golf.

Arena Inn se află la o plimbare de 10 minute de un cinematograf în aer liber. Aeroportul Internaţional din Hurghada este la 27 km distanţă. Hotelul oferă o recepţie deschisă 24 de ore pe zi, iar un serviciu de transfer gratuit la plajă este disponibil la cerere.


Recomanda acest hotel:  


 Arena Inn

 Arena Inn
 Arena Inn
 Arena Inn
 Arena Inn
 Arena Inn
 Arena Inn