Pensiunea La Conac 4* Horezu | Cazare la Pensiunea La Conac 4* Horezu

Pensiunea La Conac 4*, Horezu

Pensiunea La Conac 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea La Conac 4*

Pensiunea La Conac 4* este situată la 5 km de centrul orașului Horezu și intră într-o categorie specifică dată de, mobila retro cu şemineu şi loc de luat masă, denumirile camerelor, ce reflectă istoria zonei, precum și atmosfera de conac boieresc.

Pensiunea La Conac pune la dispoziţia turiştilor 3 camere duble dotate cu pat dublu, baie proprie, televizor, acces internet WiFi gratuit.
Camera 1487 situată la parter, poartă denumirea dată de anul atestării satului Hurez. Din cameră se pot vedea dealurile Măgurei Slătioarei.
Camera 1505 situată la etaj, poartă denumirea dată de anul atestării Mânăstirii Polovragi. De pe terasa camerei, te poți bucura de panorama orașului Horezu și a satului Olari iar din cameră și de pe terasă se poate vedea masivul Buila, ce face parte din Rezervația Naturală Buila Vânturarița.
Camera 1633 situată tot la etaj, cu panoramă asupra orașului Horezu și satului Olari, a fost denumită după anul ctitoririi Mânăstirii Arnota.

Apartamentul cu două camere, ce poartă denumirea de Apartament 1693, este situat la etaj, anul 1693 reprezentând anul sfințirii bisericii din cadrul Mânăstirii Hurezi.
Acesta este alcătuit din dormitor cu pat dublu şi living cu canapea extensibilă, baie proprie, televizor în fiecare cameră şi acces internet WiFi gratuit. Panorama este spre depresiunea și orașul Horezu, precum și spre dealurile împădurite ale Măgurei Slătioarei.

Printre facilităţile pe care le oferă pensiunea se numără: un spaţiu de relaxare la subsol (unde se poate citi în faţa şemineului, se poate juca rummy, se pot viziona filme pe DVD, se pot face degustări etc.), un loc amenajat la parter pentru servirea micului dejun, şezlonguri pentru băi de soare, curte cu grătar, plită şi cuptor de pâine, o expoziţie cu vânzare de ceramică de Horezu produsă de meşterii locali, parcare pentru 5 maşini.

Localizarea pensiunii permite accesul ușor către obiective turistice importante precum Mânăstirea Horezu (6 km), atelierele de olărit cu ceramică de Horezu (recunoscută internaţional) şi Muzeul Trovanţilor (sat Costeşti) - trovanţii fiind "pietrele care cresc".

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea La Conac

 Pensiunea La Conac
 Pensiunea La Conac
 Pensiunea La Conac
 Pensiunea La Conac