Pensiunea Criveanu 3* Horezu | Cazare la Pensiunea Criveanu 3* Horezu

Pensiunea Criveanu 3*, Horezu

Pensiunea Criveanu 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Criveanu 3*
Pensiunea Criveanu este situata in orasul Horezu, intr-o zona linistita, cu trafic rutier redus si dispune de curte si parcare proprie.

Pensiunea are clasificare de 3 stele si are o capacitate de cazare de 16 locuri dispuse in 7 camere si un apartament. Fiecare dintre cele 7 camere are pat dublu, cu baie proprie cu apa calda in permanenta si dotata cu televizor si figider. Apartamentul este format dintr-o camera dubla, o baie si o bucatarie. La cerere, oricare dintre camere poate beneficia de pat suplimentar pentru copii.

De asemenea, Pensiunea Criveanu Horezu pune la dispozitia turistilor o bucatarie proprie complet utilata cu aragaz, cuptor cu gaz, frigider, cuptor cu microunde, vesela, loc de luat masa in bucatarie sau pe una dintre terase. In curte turistii nostrii pot sa foloseasca gratarul, sa se relaxeze in foisor sau pe terase in timp ce copii se pot juca in curtea plina de verdeata in care se afla si un leagan. Pensiunea are acoperire internet prin wireless atat in camere cat si in intreaga curte.

Desi se afla intr-o zona linistita a orasului Horezu, inconjurata de mult spatiu verde pensiunea este in acelasi timp la doar 10 minute de mers pe jos de centru orasului sau la 15 minute de mers de zona in care se comercializeaza vestita Ceramica de Horezu, ceramica care a facut celebra zona noastra pe plan international.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Criveanu

 Pensiunea Criveanu
 Pensiunea Criveanu
 Pensiunea Criveanu
 Pensiunea Criveanu
 Pensiunea Criveanu
 Pensiunea Criveanu
 Pensiunea Criveanu
 Pensiunea Criveanu

Date de contact
Pensiunea Criveanu 3* Horezu
Adresa: Horezu