Nenominalizat 3* Horezu | Cazare la Nenominalizat 3* Horezu

Nenominalizat 3*, Horezu

Nenominalizat 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Nenominalizat 3*
Oraşul Horezu este situat in extremitatea nord-vestică a Judeţului Valcea, intr-o zonă depresionară delimitată spre sud de Măgura Slătiorului, iar la nord de creasta Munţilor Căpăţanii, la o altitudine medie de circa 550 m. Faţă de reşedinţa de judeţ, municipiul Rm. Valcea, orasul se află la 44 km (pe DN 67), spre vest. Localitatea este traversată pe direcţia est – vest de DN 67, importantă arteră rutieră care leagă / intersectează trei drumuri europene de mare circulaţie: E 81 – la Rm. Valcea, E 79 – la Targu Jiu şi E 70 la Drobeta – Tr. Severin.

Oraşul Horezu face parte dintr-un areal de mare valoare turistică, cunoscut in literatura de specialitate sub numele de “Oltenia de sub Munte”, areal care include un mare număr de monumente cultural – istorice, valori ale patrimoniului naţional şi universal, numeroase obiective naturale, cea mai mare parte dintre acestea fiind şi rezervaţii, monumente ale naturii sau arii protejate, la care se mai adaugă un bogat patrimoniu etnocultural, unic in Romania prin specificul şi valoarea sa turistică şi culturală.

Dezvoltarea turismului in zona depresionară Horezu, reprezintă primul obiectiv inscris in Strategia de dezvoltare economică locală a oraşului.

Recomanda acest hotel:  


Nu exista imagini despre Nenominalizat 3*.