Outrigger Waikiki Beach Resort 4* Honolulu | Cazare la Outrigger Waikiki Beach Resort 4* Honolulu

Outrigger Waikiki Beach Resort 4*, Honolulu

Outrigger Waikiki Beach Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Outrigger Waikiki Beach Resort 4*
Situat direct pe plaja Waikiki, Outrigger Waikiki Beach Resort are o piscină pe malul oceanului, cu terasă la soare, 3 restaurante situate pe malul oceanului și un centru de fitness.

În fiecare cameră cu aer condiționat este oferit un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cu opțiuni de plată și sistem de jocuri video Nintendo. Sunt prevăzute un frigider și o mașină de cafea. O baie privată oferă articole de toaletă Noni Papaya și uscător de păr.

Clubul de canoe al Ducelui, situat pe malul plajei, oferă bufeturi pentru micul dejun și prânz, împreună cu mese la carte. Hula Grill Waikiki are un decor retro hawaian și servește micul dejun, prânzul și cocktailuri speciale. Serviciul de cameră este oferit.

Spa-ul de masaj de pe acoperiș Infinity Massage oferă o terasă spațioasă cu vedere la ocean. Sunt disponibile terapii de masaj, tratamente faciale, tratamente corporale și servicii de înfrumusețare care includ tehnici și produse hawaiene și europene.

În fiecare zi sunt oferite activități culturale gratuite pentru copii, pentru copii, și pot include lecții de flori proaspete de lei sau ukulele. Un hol amplu evidențiază lucrări de artă hawaiană și mobilier din lemn de koa. Oaspeții căsătoriți pot participa la o ceremonie gratuită de reînnoire a jurământului din Hawaii pe plajă.

Cumpărături și mese de lux la The Royal Hawaiian Shopping Center și Waikiki Beach Walk sunt la 5 minute de mers pe jos de Honolulu Outrigger Waikiki Beach Resort. Aeroportul Internațional Honolulu este la 20 de minute cu mașina.

Waikiki este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de plimbări pe plajă, apusuri de soare și plaje.

Aceasta este partea preferată a oaspeților noștri din Honolulu, potrivit recenziilor independente.

Cuplurilor le place în special locația - au evaluat-o 9,4 pentru o excursie de două persoane.

Facilitati hotel
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Outrigger Waikiki Beach Resort

 Outrigger Waikiki Beach Resort
 Outrigger Waikiki Beach Resort
 Outrigger Waikiki Beach Resort

Date de contact
Outrigger Waikiki Beach Resort 4* Honolulu
Adresa: 2335 Kalakaua Ave, Honolulu, HI 96815, Statele Unite ale Americii
Telefon: +1 808-923-0711