Hilton Waikiki Beach 4* Honolulu | Cazare la Hilton Waikiki Beach 4* Honolulu

Hilton Waikiki Beach 4*, Honolulu

Hilton Waikiki Beach 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hilton Waikiki Beach 4*
Situat la câțiva pași de celebra plajă Waikiki, acest hotel excepțional îmbină cu eleganță farmecul hawaiian clasic și tehnologiile de ultimă oră, oferindu-le oaspeților tot ce au nevoie pentru un sejur de neuitat.

Hilton Waikiki Beach Hotel se află în inima cartierului Waikiki, aproape de principalele atracții ale zonei. Puteţi să vă plimbaţi prin magazinele și restaurantele de la Waikiki Beach Walk și Luxury Row, să mergeţi la Grădina Zoologică din Honolulu sau să învăţaţi să faceţi surfing la plaja Kuhio, toate situate la câteva minute de mers pe jos.

La Hilton Waikiki Beach Hotel, vă puteți începe ziua cu o masă delicioasă servită la restaurantul deschis nonstop sau puteţi apela la room service, disponibil de asemenea nonstop. Vă puteți planifica ziua cu ajutorul serviciului de concierge, iar după-amiaza puteți să vă relaxaţi cu un cocktail pe terasa la soare. La sfârșitul zilei, vă puteți destinde în cameră, urmărind un film la televizorul cu ecran plat sau ascultând muzică la radioul compatibil MP3.

Waikiki este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de surfing, snorkeling și relaxare.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Seif

Recomanda acest hotel:  


 Hilton Waikiki Beach

 Hilton Waikiki Beach
 Hilton Waikiki Beach
 Hilton Waikiki Beach