Castle Waikiki Grand 2* Honolulu | Cazare la Castle Waikiki Grand 2* Honolulu

Castle Waikiki Grand 2*, Honolulu

Castle Waikiki Grand 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Castle Waikiki Grand 2*
Această proprietate este la 2 minute de mers pe jos de plajă. La doar 2 minute de mers pe jos de plaja Waikiki și chiar de grădina zoologică din Honolulu, acest hotel de apartamente oferă Wi-Fi gratuit și camere cu balcon cu vedere la plajă, parcul Kapiolani sau Diamond Head.

Fiecare cameră decorată individual, de la Hotelul Waikiki Grand Hotel are un mic frigider, cuptor cu microunde și facilități pentru prepararea de cafea. De asemenea, este prevăzut un TV prin cablu. Camerele selectate oferă o chicinetă.

Clubul de noapte gay-friendly Hula''s Bar și Lei Stand oferă cocktailuri, muzică și dans. Trandafirul mare al lui Teddy este un restaurant din stilul anilor 1950, cu burgeri proaspeți, făcute la comandă, cartofi prajiti, sandvișuri și salate.

La Waikiki Grand Castle Hotel există o piscină în aer liber, o cadă cu hidromasaj și o terasă la soare. O spălătorie oaspete se află la fața locului.

Diamond Head Crater Park este la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina. Aeroportul Internațional Honolulu este la 20 de minute de mers cu mașina de la Hotelul Waikiki Grand Hotel.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Piscina
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Castle Waikiki Grand

 Castle Waikiki Grand
 Castle Waikiki Grand
 Castle Waikiki Grand

Date de contact
Castle Waikiki Grand 2* Honolulu
Telefon: +1 808-923-1814