Peninsula Hong Kong 6* Hong Kong | Cazare la Peninsula Hong Kong 6* Hong Kong

Peninsula Hong Kong 6*, Hong Kong

Peninsula Hong Kong 6*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Peninsula Hong Kong 6*
Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, The Peninsula Hong Kong este cel mai vechi hotel al Hong Kong-lui, inaugurat in anul 1928, cand a impus la nivel mondial standardele pentru resorturile de lux; avand initial 6 etaje, a fost extins in anul 1992 la 30 etaje. Este renumit pentru colectia sa de Rolls Royce-uri si pentru heliodrom, oaspetii sai putand vizita imprejurimile cu o eleganta limuzina sau la bordul unui elicopter.

Cazare: Camerele luxoase imbina eleganta clasica europeana cu subtile influente orientale si sunt dotate cu aer conditionat, draperii cu telecomanda, minibar, TV cu ecran plat, satelit, functie play back, CD/VCD/DVD Player, videoteca, baie placata cu marmura, dus, TV si radio in baie, telefon hands free in baie, uscator de par, seif electronic, cos de fructe umplut zilnic, seif electronic, telefon langa pat, telefon la birou, voice mail, fax, Wi-Fi sistem.

Facilitati: 9 restaurante si baruri, bar la piscine, piscina in stil roman cu cascada, SPA, sauna, baie de aburi, masaj, sali de conferinta, club si activitati pentru copii, sala de fitness, magazine, inchiriere Rolls Royce si elicoptere, acces la internet, servicii de secretariat.

Recomanda acest hotel:  


 Peninsula Hong Kong

 Peninsula Hong Kong
 Peninsula Hong Kong
 Peninsula Hong Kong