Ovolo Aberdeen Harbour 4* Hong Kong | Cazare la Ovolo Aberdeen Harbour 4* Hong Kong

Ovolo Aberdeen Harbour 4*, Hong Kong

Ovolo Aberdeen Harbour 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ovolo Aberdeen Harbour 4*
Ovolo 100 Shek Pai Wan Aberdeen oferă acces gratuit la internet WiFi de mare viteză și facilități gratuite, inclusiv micul dejun zilnic, utilizarea sălii de fitness cu program nonstop, băuturi în perioada happy hour și cafea și gustări pe tot parcursul zilei, în lounge.

Ovolo 100 Shek Pai Wan Aberdeen este la 10 minute de mers pe jos de centrul comercial Aberdeen și de Cyberport IT and Entertainment Complex. Causeway Bay se află la 15 minute cu mașina. Districtul Central este la 20 de minute cu mașina. Stația autobuzelor Express care circulă spre aeroport este în fața hotelului, oaspeții putând ajunge cu un autobuz direct la Aeroportul Internațional Hong Kong.

Camerele au aer condiționat şi vedere panoramică la port sau la munți. De asemenea, unităţile au un TV 3D Smart, o bibliotecă de filme și un sistem home theatre. Minibarul gratuit este reaprovizionat zilnic.

Southern District este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de transport public convenabil, vizitare și Disneyland.

Recomanda acest hotel:  


 Ovolo Aberdeen Harbour

 Ovolo Aberdeen Harbour
 Ovolo Aberdeen Harbour
 Ovolo Aberdeen Harbour

Date de contact
Ovolo Aberdeen Harbour 4* Hong Kong
Adresa: 100 Shek Pai Wan Road, Tin Wan, Southern District, Hong Kong, Hong Kong