Sav 4* Hong Kong | Cazare la Sav 4* Hong Kong

Sav 4*, Hong Kong

Sav 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sav 4*
Hotelul Sav de 4 stele se află aproape de centrul orașului, la doar 5 minute de mers pe jos de Wonderful Worlds of Whampoa. Proprietatea pune la dispoziție camere confortabile, cu serviciul gratuit de închiriere de telefon inteligent. Hotelul oferă decorațiuni elegante, în culori, 2 restaurante și centru de fitness. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toate zonele.

Hotelul Sav se află la 10 minute de mers pe jos de gara Hung Hom (East Rail Line și West Rail Line). Proprietatea este la doar 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Whampoa MTR, ieșirea B. Hotelul se află la 8 minute de mers cu mașina de Temple Street Night Market, la 10 minute de mers cu mașina de Ladies Market, Tsim Sha Tsui și centrul comercial Harbour City și la 15 minute de mers cu mașina de Kai Tak Cruise Terminal. Aeroportul Internațional Hong Kong este la 45 de minute de mers cu mașina.

Toate camerele luminoase, aerisite au decor modern, aer condiționat, minibar și vedere la oraș. Oaspeții pot închiria telefon inteligent gratuit, cu apeluri locale și internaționale directe gratuite către țări desemnate și trafic de date 3G nelimitat. Baia privată este dotată cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Facilitățile suplimentare oferite în camere includ cutie de valori.

Oaspeții pot să se antreneze la centrul de fitness. La cerere, hotelul pune la dispoziție serviciul concierge, schimb valutar și serviciul gratuit de transfer cu autobuzul.

O gamă largă de magazine și restaurante se află la mică distanță de hotel.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Sav

 Sav
 Sav
 Sav
 Sav
 Sav
 Sav
 Sav
 Sav
 Sav
 Sav
 Sav
 Sav

Date de contact
Sav 4* Hong Kong
Adresa: 83 Wuhu Street, Hunghom, Hong Kong