Harbour Grand 5* Hong Kong | Cazare la Harbour Grand 5* Hong Kong

Harbour Grand 5*, Hong Kong

Harbour Grand 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Harbour Grand 5*
Hotelul de 5 stele are în total 828 camere dotate luxos.
Hotelul este situat aproape în centru (cca. 0,0 km).
Pentru păstrarea obiectelor de valoare, vă rugăm să vă adresaţi la recepţie sau folosiţi seiful din camera dumneavoastră. Recepţia este disponibilă 24 h şi oferă şi serviciu de trezire. Primiţi acces la internet în camera dumneavoastră şi în zona publică a hotelului (WLAN). La etajul business descoperiţi tot confortul necesar oamenilor de afaceri. Room-service-ul vă îndeplineşte cu plăcere orice dorinţă a dumneavoastră.
Camerele climatizate sunt dotate cu TV prin cablu, telefon, foen de păr şi un minibar. Folosiţi halatul de baie pregătit pentru dumneavoastră, pentru a ajunge comod la ofertele dumneavoastră de terapie.
Jacuzzi şi sauna vă invită să vă relaxaţi. În piscina exterioară, sunteţi favoritul: demonstraţi-vă perseverenţa şi menţineţi-vă în formă în apă! Oaspeţilor activi din punct de vedere sportiv le stă la dispoziţie o sală de fitness. Folosiţi posibilitatea tratamentelor de înfrumuseţare din cadrul hotelului. Făceţi-vă un bine: puteţi să vă relaxaţi total la un masaj în cadrul hotelului.
Puteţi să petreceţi agreabil seara în restaurantul hotelului - cu posibilitatea unui meniu pentru diabetici şi vegetarieni. Barul hotelului vă oferă băuturi răcoritoare. În Café/Bistro puteţi lua o gustare în afara programului normal al restaurantului.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Minibar
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Harbour Grand

 Harbour Grand
 Harbour Grand
 Harbour Grand
 Harbour Grand
 Harbour Grand
 Harbour Grand
 Harbour Grand
 Harbour Grand