Capri By Fraser 4* Ho Chi Minh City | Cazare la Capri By Fraser 4* Ho Chi Minh City

Capri By Fraser 4*, Ho Chi Minh City

Capri By Fraser 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Capri By Fraser 4*
La doar câțiva pași de Centrul Expozițional și de Convenții Saigon (SECC), Capri de Fraser Ho Chi Minh City este dotat cu un centru de fitness, saună și baie de aburi. Oaspeții se pot bucura de mese la restaurantul din incintă sau pot savura o băutură la bar. Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga proprietate.

Se află la 5 minute de mers pe jos de Crescent Mega Mall. La 10 minute de mers cu mașina de supermarketul Coopermart, Capri de Fraser se află la 20 de minute de mers cu mașina de centrul de afaceri din districtul 1 și la 45 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Tan Son Nhat. Saigon Paragon este la doar 3 minute de mers pe jos. Un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul spre centrul orașului (districtul 1) este disponibil, în timp ce transferurile de la aeroport pot fi solicitate la un cost suplimentar.

Ele sunt mobilate cu podele din lemn, apartamente cu aer condiționat, chicinete private, facilități de călcat, iPod docking station și DVD player. Băile includ duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Oaspeții se pot bucura de spa și facilități de saună, iar o recepție deschisă nonstop vă poate ajuta cu depozitarea bagajelor, room service și facilități de întâlnire. Se oferă un serviciu gratuit de spălătorie auto. Există un magazin de convenience pe site-ul. Alternativ, oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul de fitness de 24 de ore. Oaspeții care doresc să exploreze zona înconjurătoare au la dispoziție biciclete gratuite.

Caprilicious servește o gamă largă de bucătării internaționale și are un bar aprovizionat cu o selecție de vinuri și băuturi spirtoase. Alte opțiuni de luat masa includ bucătăriile japoneze și coreene.

Sectorul 7 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cafea, gastronomie locală și localnici prietenoși.

Recomanda acest hotel:  


 Capri By Fraser

 Capri By Fraser
 Capri By Fraser
 Capri By Fraser
 Capri By Fraser