Apartments Ljubica 4* Herceg Novi | Cazare la Apartments Ljubica 4* Herceg Novi

Apartments Ljubica 4*, Herceg Novi

Apartments Ljubica 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Apartments Ljubica 4*
Apartments Ljubica se află în Herceg-Novi, aproape de Plaja Denovici și la 1 km de Baosici Beach. Proprietatea include un balcon cu vedere la mare, precum și o grădină și un lounge comun. Această proprietate pe malul mării oferă WiFi gratuit, acces la o terasă, parcare privată gratuită și posibilitatea de a juca ping-pong.

Acest apartament cu aer condiționat are 2 dormitoare, un living, o bucătărie complet utilată, cu frigider și ibric electric, precum și 1 baie cu duș și articole de toaletă gratuite. Acest apartament pune la dispoziția clienților prosoape și lenjerie de pat.

Acest apartament pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. Apartments Ljubica pune la dispoziția oaspeților un serviciu de închiriere de biciclete și o zonă de plajă privată, iar în apropiere puteți desfășura activități precum ciclism.

Apartments Ljubica se află la 2,3 km de Plaja Kumbor și la 12 km de Turnul cu ceas din Herceg Novi. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tivat, situat la 16 km de acest apartament.

Recomanda acest hotel:  


 Apartments Ljubica

 Apartments Ljubica
 Apartments Ljubica
 Apartments Ljubica

Date de contact
Apartments Ljubica 4* Herceg Novi
Adresa: Djenovici obala 55, 85340 Herceg-Novi, Muntenegru