Arthur 3* Helsinki | Cazare la Arthur 3* Helsinki

Arthur 3*, Helsinki

Arthur 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Arthur 3*
Hotelul Arthur se afla in apropiere de Gara Centrala, vizavi de statia de metrou Kaisaniemi, in centrul orasului Helsinki. Tot in apropiere de hotel se afla Parcul Kaisaniemi. Hotelul este proprietate privata si ofera o atmosfera intima, confortabila. Principalele atractii ale orasului, cele mai importante magazine si teatre sunt la scurta distanta de hotel.

In 2007, hotelul a fost renovat si s-au adaugat inca 27 de camere la etajul 7. Mandria hotelului Arthur este apartamentul Sir Arthur, localizat la etajul 7. Apartamentul poate acomoda pana la 4 persoane, are 2 camere elegant decorate si sauna finlandeza. Hotelul Arthur are in total 167 camere, cu peste 400 de paturi. Camerele sunt potrivite si pentru persoanele cu alergii si sunt dotate cu baie cu dus sau cada, telefon, TV, uscator de par, minibar (in unele camere). Pentru grupuri sau familii, exista camere cu 5 paturi. In hotel si in camere NU se fumeaza.

Facilitati hotel: receptie 24 h, restaurant cu o capacitate de 250 persoane, sala de conferinte, sala de banchet, parcare in apropiere de hotel, piano bar, acces Internet (contra cost), seif gratuit, 3 saune.

Recomanda acest hotel:  


 Arthur

 Arthur
 Arthur
 Arthur
 Arthur
 Arthur
 Arthur

Date de contact
Arthur 3* Helsinki
Adresa: Vuorikatu 19 Helsinki 00100