Meliá Habana 5* Havana | Cazare la Meliá Habana 5* Havana

Meliá Habana 5*, Havana

Meliá Habana 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Meliá Habana 5*
Descriere hotel
Hotelul Meliá Habana se situeaza in plin centrul cartierului Miramar, in noul centru de afaceri al capitalei cubaneze - La Habana, langa Quinta Avenida, si la numai 10 minute de centrul istoric al Havanei. La 15 min fata de aeroportul international José Martí si la 5 minute fata de „Palacio de Congresos y Convenciones”.
Facilitati hotel
un bufet restaurant, un restauranat "a la carte", un restaurant italian, doua restaurante tip grill, 4 baruri, un bar VIP, o cafenea unde se serveste si inghetata, 3 piscine exterioare (doua cu hidromasaj), sezlonguri, prosoape si umbrele, sala de body building cu sauna si masaj, squash, bowling, boutique, coafor/frizerie, centru de afaceri, 9 sali de reuniuni, acces internet WiFi in tot hotelul, asistenta medicala 24/24 ore, parcare, facilitati pentru practicarea sporturilor de apa si camp.
Facilitati camera
409 camere cu balcon/terasa, camere pentru nefumatori, baie complet echipata cu articole de baie, telefon si internet dial-up, aer conditionat, TV satelit, radio, minibar, seif, room service 24h/24.

Recomanda acest hotel:  


 Meliá Habana

 Meliá Habana
 Meliá Habana
 Meliá Habana

Date de contact
Meliá Habana 5* Havana
Adresa: Avenida 3ra entre 76 Y 80, Miramar, Havana, Cuba