Cabana Balu 3* Harghita Bai | Cazare la Cabana Balu 3* Harghita Bai

Cabana Balu 3*, Harghita Bai

Cabana Balu 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Cabana Balu 3*
Cabana Balu*** este situată în una dintre cele mai frumoase zone turistice născute în Munţii Carpaţi, destinaţie pitorească, cu peisaj idilic şi o lungă tradiţie pe harta turismului naţional şi internaţional.

Înconjurată de mulţimea de păduri conifere ale Harghitei, Cabana Balu*** are ca şi “străjeri” frumoasele creste ale Carpaţilor Orientali, fiind special amenajată într-o zonă naturală învăluită de intimitate, dar cu acces uşor şi rapid către principalele puncte de atracţie locale. Situată în vârful pârtiei Csipike şi la doi paşi de parcul de aventură Balu Park, Cabana Balu*** este principalul punct de plecare al rutelor turistice semnalizate şi al drumului ce duce la pârtiile Miklos şi Kossuth.

Clasificată la 3 stele, Cabana Balu*** se diferenţiază printr-o arhitectură deosebită fiind construită pe 3 nivele în stil tradiţional specific zonei, dar în acelaşi timp dotată modern, astfel încât să devină locul ideal unde vă puteţi găsi linistea şi intimitatea de care aveţi nevoie respirând aerul curat şi bogat în oxigen.

Cabana Balu*** pune la dispoziţia oaspeţilor săi 41 de locuri de cazare în 19 camere utilate cu mobilier şi accesorii de cea mai bună calitate.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Cabana Balu

 Cabana Balu
 Cabana Balu
 Cabana Balu

Date de contact
Cabana Balu 3* Harghita Bai
Adresa: Harghita – Băi nr.59, jud. Harghita
Telefon: (+40) 728.542.542