Yasmine Beach 4* Hammamet | Cazare la Yasmine Beach 4* Hammamet

Yasmine Beach 4*, Hammamet

Yasmine Beach 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Yasmine Beach 4*
Hotelul Yasmine Beach, amplasat vizavi de o plajă privată, oferă spaţii de cazare de 4 stele. Acesta dispune de o serie de piscine, restaurante şi un centru de wellness. Toate camerele sunt prevăzute cu un balcon sau o terasă, care oferă privelişti ale mării.

Toate camerele Hotelului Yasmine Beach dispun de aer condiţionat şi o baie proprie. Camerele sunt decorate simplu, în stil mediteranean, şi oferă privelişti ale piscinei, mării sau oraşului.

Hotelul Yasmine Beach este situat în zona portului de agrement Yasmine Hammamet, la 5 km distanţă de districtul Medina din Hammamet.

Yasmine Beach pune la dispoziţie 3 restaurante, care servesc preparate din bucătăria tradiţională tunisiană şi mâncăruri internaţionale. Oaspeţii pot alege între restaurantul principal în stil bufet şi unul dintre cele 2 restaurante à la carte. În plus, hotelul oferă un snack bar lângă piscină, iar barul principal este deschis până la miezul nopţii.

Oaspeţii au la dispoziţie o gamă largă de facilităţi şi de activităţi de agrement în cadrul complexului, cum ar fi 2 piscine, care sunt prevăzute cu şezlonguri şi umbrele de soare, precum şi un club de noapte la faţa locului.

Recomanda acest hotel:  


 Yasmine Beach

 Yasmine Beach
 Yasmine Beach
 Yasmine Beach
 Yasmine Beach