Lilas 3* Hammamet | Cazare la Lilas 3* Hammamet

Lilas 3*, Hammamet

Lilas 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Lilas 3*
Locatie Lilas Hotel situat in zona hoteliera sud din "Hammamet", la 200 metri de plaja, la 7km din centrul orasului "Hammamet", la 65km de Aeroportul International "Tunis-Carthage", la 80km de Aeroportul International "Habib-Bourguiba" din "Monastir".
Descriere Lilas Hotel are o decoratie aparte, cu arhitectura tipic Tunisiana imbinand confortul modern cu ospitalitatea traditionala. este recomandat pentru sejururi in familie.
Camere Lilas Hotel are 129 de camere dintre care 60 duble si 60 triple, toate sunt dotate cu: aer conditionat, balcon sau terasa, baie cu cada, televisor prin satelit, mini-bar (alimentare contra cost), uscator de par, telefon, seif in camera (contra cost). Acces la internet, curatat la sec, serviciul schimb valutar, centru de infrumusetare.
Restaurant Restaurant tip bufet suedez, restaurant a la carte, barbecue, o cafenea cu specific maur, bar.
Facilitati Coafor, room-service, buticuri, sala de conferinte, sala de sport, 2 piscine: una exterioara, una interioara terasa pentru plaja, discoteca la sub sol, minigolf, teren de tennis, sala de jocuri.
Inchiriere echipament tennis, golf, sauna, masaj, fitness (contra-cost), hammam (contra-cost), echitatie, scooter (contra-cost), sailing (contra-cost), ciclism, kayak (contra-cost), beach volei, vtt, ping-pong.

Recomanda acest hotel:  


 Lilas

 Lilas
 Lilas
 Lilas
 Lilas
 Lilas