Studios & Appartements Potidea Golden Beach 3*+ Halkidiki Continental | Cazare la Studios & Appartements Potidea Golden Beach 3*+ Halkidiki Continental

Studios & Appartements Potidea Golden Beach 3*+, Halkidiki Continental

Studios & Appartements Potidea Golden Beach 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Studios & Appartements Potidea Golden Beach 3*+
Aşezare: Se situează pe o stradă mică din statiunea Potidea, la aprox. 700 m de centru şi la aprox. 100 m de plaja nisipoasă-pietroasă.

Complexul este alcătuit din 4 clădiri, aflate la aprox. 20 m una de alta (în total 50 de camere, studiouri respectiv apartamente). La dispoziţia oaspeţilor stă hol cu o recepţie mică, salon de întrunire cu colţ TV şi bar cu terasă. Posibilităţi de parcare în zonă. Piscină cu apă dulce, pe terasa pentru plajă şezlonguri şi umbrele de soare gratuite, la ştrand contra cost. Contra cost: închiriere de biciclete respectiv sporturi nautice la plajă. Piscină pentru copii. Teren de joacă la ştrand.

Distracţie: Ocazional seri distractive respectiv mai multe posibilităţi în barurile, tavernele şi restaurantele din apropiere.

Studiouri: B2A/B3B Living/dormitor combinat, colţ de bucătărie echipat, frigider, telefon, radio, TV-SAT, seif de închiriat, ventilator, uscător de păr, duş, WC şi balcon. Aer condiţionat la cerere, contra cost.

Apartamente: A4A: Amenajare asemănătoare ca în studiouri, plus un dormitor.

Recomanda acest hotel:  


 Studios & Appartements Potidea Golden Beach

 Studios & Appartements Potidea Golden Beach
 Studios & Appartements Potidea Golden Beach
 Studios & Appartements Potidea Golden Beach

Date de contact
Studios & Appartements Potidea Golden Beach 3*+ Halkidiki Continental
Adresa: Potidea