Istion Klub 4*+ Halkidiki Continental | Cazare la Istion Klub 4*+ Halkidiki Continental

Istion Klub 4*+, Halkidiki Continental

Istion Klub 4*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Istion Klub 4*+
Este situat chiar pe plaja nisipoasă-pietroasă din Potidea. Nea Moundania cu posibilităţi de cumpărături la cca. 4 km. În timpul săptămânii se poate ajunge gratuit la Nea Moundania şi Potidea cu autobuzul hotelului.

În hotelul modern cu o întindere mare, pune la dispoziţia oaspeţilor recepţie, lobby, restaurant principal cu zonă de nefumători, restaurant a 'la carte şi 2 baruri.

În grădină piscină cu apă dulce. Atât la piscină cât şi la ştrand şezlongurile şi umbrelele de soare sunt gratuite. Spa cu saună, baie de aburi şi jacuzzi. Sală fitness, aerobic, tenis (cu echipament), tenis de masă, darts, boccia, hidrobicicletă, canoe şi surf de închiriat. 1x/săptămână lecţii de diveing la piscină. Contra cost: masaj şi diferite tratamente cosmetice. Piscină pentru copii. Mini-club (între 4-12 ani), teren de joacă şi bufet pentru copii între orele 18.30 şi 19.00.

Distracţie: Pe durata zilei programe diverse cu animatori. 1x/săptămână seară de folclor şi muzică piano.

Camerele sunt amenajate prietenos şi modern, dotate cu telefon, TV-SAT, seif de închiriat, aer condiţionat, uscător de păr, duş sau baie, WC şi balcon. A2C: Cu dormitor separat, de altfel amenajat asemănător.

Recomanda acest hotel:  


 Istion Klub

 Istion Klub
 Istion Klub
 Istion Klub