Villa Maria Studios 2*+ Halkidiki Sithonia | Cazare la Villa Maria Studios 2*+ Halkidiki Sithonia

Villa Maria Studios 2*+, Halkidiki Sithonia

Villa Maria Studios 2*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Villa Maria Studios 2*+
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Villa Maria se află la numai 70 de metri de plaja de nisip din Toroni şi include o curte încântătoare, cu grătar și terasă cu vedere la mare. Unităţile de cazare în sistem self-catering au balcon cu vedere la mare și la grădină.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, un TV cu canale prin satelit și o bucătărie complet utilată, cu frigider. Baia include un duș care beneficiază nonstop de apă caldă. Este oferit şi un set de bun venit, cu articole de toaletă. Sunt disponibile servicii de spălătorie și de călcat.

Localul Blue Café se deschide dimineața devreme şi servește micul dejun, gustări și înghețată, precum și băuturi locale și cocktailuri. Aici veţi beneficia de acces gratuit la Wi-Fi, de un TV cu ecran mare și de console de jocuri. De asemenea, veţi putea savura cafea pe plajă.

Zona oferă numeroase facilităţi pentru drumeţii, pescuit şi sporturi acvatice. De asemenea, de la Villa Maria puteţi închiria o maşină, o bicicletă sau o motocicletă, pentru a explora regiunea înconjurătoare. Proprietatea oferă şi parcare privată gratuită.

Recomanda acest hotel:  


 Villa Maria Studios

 Villa Maria Studios
 Villa Maria Studios
 Villa Maria Studios
 Villa Maria Studios
 Villa Maria Studios
 Villa Maria Studios