Studio Christina 3* Halkidiki Sithonia | Cazare la Studio Christina 3* Halkidiki Sithonia

Studio Christina 3*, Halkidiki Sithonia

Studio Christina 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Studio Christina 3*
Vila CHRISTINA - Vila CHRISTINA se afla in statiunea Metamorfossis la numai 150 m de plaja. (renovata integral in 2007). Este o constructie tip parter + 2 etaje. La parter, turistii au la dipozitie un living foarte spatios cu mese, scaune si canapele. La etajele 1 si 2 se gasesc camerele tip studiouri (garsoniere) cu urmatoarele dotari: Studio - garsoniera pt. 2 persoane compus din: 1 dormitor cu 2 paturi (inclusiv lenjerie de pat si exclusiv consumabile - prosoape, sapun, hartie), televizor, aer conditionat, kicineta (linie de bucatarie cu frigider, plita electrica, vesela, tacamuri), baie proprie si balcon.

Atractii locale: plaja de nisip, teren volei, sporturi nautice. Apa Marii Egee este deosebit de limpede si curata in acest loc, fiind recunoscuta in toata Grecia.

In localitate exista si parcuri, o padure de pini cu bancute, spatiu de joaca pentru copii (leagane, nisip, jocuri). Puteti petrece seri agreabile in tavernele traditionale, pizzeria si barurile insirate pe strada principala sau pe malul marii. In supermarketuri gasiti toate cele necesare pt. pregatirea hranei precum si numeroase articole de plaja. La plecare nu uitati sa vizitati magazinele souveniruri. In general in Metamorfossi veti gasi o atmosfera traditionala, intima si odihnitoare.

Recomanda acest hotel:  


 Studio Christina

 Studio Christina
 Studio Christina
 Studio Christina
 Studio Christina